bruin


Bruin Wikipedia.
De bruine vloot de verzameling traditionele houten zeilschepen. Een donkerbruin vermoeden een somber voorgevoel. Een bruin café een gezellige kroeg. Bruinvis een soort dolfijn met een bruine in de nu verouderde betekenis van donkere bovenkant. Bruin was vroeger een veel voorkomende naam in de lage landen.
https://leondesign.nl/product-categorie/portemonnee-heren-portemonnee-jongens/
bruin WikiWoordenboek.
Aan de andere kant van de vallei zag ik opeens bruine stipjes bewegen in een veld vol bosbessen. Het waren twee zwarte beren die door de felle zon goudbruin waren verkleurd. gemakkelijk, zonder beslommeringen. Zij leiden daar een bruin leven!
Zo blijf je langer bruin na de vakantie Style Nina HLN.
Maar wat als die stilaan verdwijnen, moeten we dan ook vaarwel zeggen tegen dat zonnig kleurtje? Met deze tips blijf je toch nét dat ietsje langer mooi bruin. In de douche. Nee, je spoelt dat bruin niet gewoon weg in de douche.
bruin Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: bruin DE bruin EN bruin ES. Definities op Encyclo.nl: bruin 11x. Vertalingen bruin NLFR. br y n.
Marono Bruin.
classbigGalImg" Marono Bruin." classbigGalImg" Marono Bruin. 2018 Wienerberger nv. Wienerberger is wereldwijd toonaangevend producent van duurzame bouwmaterialen en oplossingen. Wienerberger is dan ook één van de grootste producenten van bakstenen ter wereld met ook een sterke positie in de productie van kleidakpannen.
Bruin Definition of Bruin by Merriam-Webster.
Learn More about bruin. Post the Definition of bruin to Facebook Share the Definition of bruin on Twitter Time Traveler for bruin. The first known use of bruin was in the 15th century. See more words from the same century.
Bruin Wikipedia.
From Wikipedia, the free encyclopedia. Jump to navigation Jump to search. Look up bruin in Wiktionary, the free dictionary. Bruin, from Dutch for brown, is an English folk term for brown bear. Bruin, Bruins or BRUIN may also refer to.:

Contacteer ons

immo
antwerpen
leasen
bruin
aldi
armband
b2b